Blogs

Weg met zwangerschapspigment!

Al jaren ben ik aan het zoeken naar iets waardoor mijn pigmentvlekken weg gaan. Ik heb namelijk al vele jaren last van pigmentvlekken.

Eerst alleen vlekken door de zon, vanwege vele zonnebankbezoekjes van vroeger. En tegenwoordig ook zwangerschapspigment door 2 bevallingen.

Eindelijk heb ik iets gevonden wat alle soorten pigment aanpakt, en ik bedoel ALLE soorten! ouderdomsvlekken, melasma, zonschade etc. Geen sproetjes en moedervlekjes natuurlijk he? Dat zit in de genen. Ik ben zelf eind mei de behandeling gaan doen en je hebt ongeveer 3 behandelingen nodig in toaal. De eerste behandeling bestaat uit een masker waarbij je 2x een kwartier een masker op krijgt achter elkaar. Lijkt saai maar ik vermaak je wel hoor! 4-6 weken later kom je weer terug voor een derma pen behandeling. Deze behandeling voel je wel een beetje, maar dit is maar heel tijdelijk en hiermee ga je het diepliggende pigment verwijderen, want de pigment die je al heel veel jaren hebt en de donkere vlekken die kunnen wel eens diep liggen in de huid! Na 4-6 weken heb je weer je masker behandeling zoals behandeling 1 om het laatste pigment op te ruimen. Het kan zijn dat je meerdere behandelingen nodig hebt maar de meeste zijn met 3x klaar. Thuis ga je aan de slag met de producten en je zult iedere week weer versteld staan van het resultaat. zie hier mijn resultaat na 1 behandeling en na twee weken thuis producten gebruiken.

Boek nu ook jou me line peeling BOEK ONLINE

                                                                                                                                                                          

 

 

Voor de Marc Inbane fans......

Het is April... de zon komt door en je wilt je zomerkleding weer de kans geven, alleen het liefst loop je wel gelijk gebruind het terras op... zonder vlekken! Dat kan...

vanaf nu is Marc inbane verkrijgbaar bij Moodskin, en ik wil je graag wat meer uitleg geven over dit mooie merk, wat je misschien nog niet wist.

Marc inbane is de enige spray die bij ziekenhuizen en dermatologen word geadviseerd omdat er geen conserveringsmiddelen inzitten, airless verpakt is en vrij is van sulftaten, parabenen, minerale olien en vetten. er is nog nooit een reactie van iemand geweest die er niet tegen kon! Dat is een super prestatie!

Wat is er allemaal van?

Nieuwste product is de Perle de Soleil - de tanning drops!

Twee weken na de introductie van dit product wonnen ze al de titel product van het jaar 2018 in Parijs om de volgende redenen:

– 4-voudige tanningtechnologie (andere merken hebben 2-voudige tanningtechnologie)
– De eerste airless verpakte tanningdruppels
– Te combineren met alle dagcrèmes, bodyverzorging en zonnecrèmes. De druppels zijn te combineren met alle formules.
– Geen conserveermiddelen nodig om de houdbaarheid te verlengen
– 100% vegan formule met natuurlijke ingrediënten

prijs: 34,95 euro

Dan de klassieker, de tanning spray! Hoe gebruik je deze spray optimaal?

Spray op de glove en verdeel met de handschoen het product op het lichaam. Of gebruik de kabuki brush voor het gezicht. dan spray je dus eerst op de kabuki brush en dan breng je hem aan op het gezicht. Je kunt hem ook vernevelen, alleen dat gaat hij iets sneller op want spray je meer en kan er nog wel eens wat in je badkamer terecht komen van de nevel. Dus voor het zuinigste en egaalste gebruik adviseer ik er wel een tool bij. Spoel na 3 tot 7 uur je gezicht af (of lichaam als je daar ook hebt gesprayd) om het overtollige marc inbane product te verwijderen. Alles wat heeft kunnen opnemen is dan mooi in je huid en de rest spoel je weg. Als je dit niet doet is er een kans op vlekken. Als je van te voren scrubt doe dit dan bijvoorbeeld de avond voordat je de volgende dag gaat sprayen. Zeker bij onzuiverheden, want als je scrubt openen de porieen en als je dan gelijk gaat sprayen dan heb je kans op meer onzuiverheden. Dus altijd even minimaal 4 uurtjes wachten na je scrubbehandeling, voor het mooiste effect!

LET OP: Als je pigment vlekken hebt in je gezicht stip die dan aan met vaseline en ga dan pas sprayen. Dan merk je dat je huid egaler is en je ziet de pigmentvlekken nauwelijks meer. Als je die niet aanstipt met vaseline worden die vlekjes ook donkerder want Marc inbane stimuleert het bruiningsproces uiteraard.

Je kunt 60x sprayen met de tanning spray dus als je hem 1x per week gebruikt doe je een jaar met een bus. hierbij alleen gezicht en hals meegenomen uiteraard.

Prijs; van 39,95 voor 34,95 !

   

 

Kabuki brush! waarom kan ik mijn eigen kwast niet gebruiken??

De kabuki brush word in de MAC fabriek gemaakt en is exact dezelfde als MAC heeft (alleen die kost 69,95 en de kabuki brush adviesprijs 24,95)!!! Veel make up artists die dit weten kopen hem allemaal in bij marc inbane. Hij is ook heel mooi te gebruiken namelijk om foundation mee aan te brengen.

De kwast is synthetisch en dit is wat je wil. Natuurlijk haartjes zijn ongeschikt voor vloeibare substanties die zijn alleen geschikt voor poeder) Synthetisch werkt perfect bij vloeibaar zoals foundation en sprays. De haartjes lopen vlak af en zijn niet rond. Als je een ronde kwast heb dan krijg je een onegaal resultaat want dan heb je op sommige plekken veel en op sommige plekken weinig bruining. De haartjes hebben een coating laag zodat het product niet in de kwast kan trekken. Bij veel kwasten loopt de foundation of spray in de kwast waardoor je haartjes kunnen gaan uitvallen. je kunt hem super makkelijk uitwassen en op zn kop laten drogen. Je sprayd de tanning spray op de brush en je verdeeld hem super makkelijk op de huid. je hebt echt maar 1 a 2 spraytjes nodig voor je hele gezicht en hals.

de prijs is van 24,95 voor 19,95!!!

Tot slot heb ik ook nog travel sets met een kleine tanning spray, de kabuki brush en een tasje van 39,95 voor 34,95! Ideaal zeker als je alleen je gezicht doet dan kun je een half jaar vooruit en je hebt gelijk de brush.

 

Liefs,

Debra

 

Moodskin

Laden...

Er zijn geen blog items gevonden.