Welkom

Na bijna 7 jaar in de auto te hebben gezeten voor diverse beautymerken heb ik de snelwegen en alle sluiproutes om files te omzeilen wel gezien. Afgelopen jaar is mijn zoontje Dex geboren en in mijn zwangerschapsverlof heb ik mijn vriend aan de slag gezet om een mooie salon voor mij te bouwen. Ik ben gek op Pinterest en heb met mijn dikke buik op de bank complete moodboards gemaakt om ze vervolgens te presenteren aan mijn vriend. “Zo graag, schat”. Ik moet zeggen, het is gelukt en goed ook. Wat is die vent toch goed met zijn handen. Hij wou er wel graag een behandeling voor terug. Ik heb hem doorverwezen naar mijn online boekingssysteem ;-).

Ook heb ik vier maanden de tijd gehad om voor een merk te kiezen, want er is ontzettend veel op de markt. Het moest en zou een merk worden wat 1) niet in Oosterhout zit 2) goddelijk ruikt 3) lekker smeert 4) prijs/kwalitatief sterk is 5) de behandelingen moeten onderscheidend zijn 6) het moet er mooi uitzien en 7) het moet dynamisch zijn. Nogal een waslijst. Maar Comfort Zone voldeed aan alle wensen. Toen ik in Deventer binnenstapte voor een proefbehandeling dacht ik even dat ik compleet van de wereld was. Ik had nog nooit zo’n fijne behandeling gehad. Alles van begin tot eind werd masserend uitgevoerd, de geuren waren heerlijk, niet te overheersend. De werkkleding was mooi, geen standaard wit doktersjasje. De uitstraling van het pand was huiselijk, industrieel, warm precies mijn stijl waarin ik mij gelijk kon vinden. Ik bedankte netjes en deed nog een beetje koeltjes, maar ik wist al dat dit het merk ging worden waar ik mee zou willen werken. Dat Comfort Zone super milieubewust bezig is, recyclebare producten heeft en dat ze tot 99% natuurlijk zijn was een mooie bijkomstigheid want daar willen we uiteraard naartoe.

Waarom zou je een afspraak maken?

Als je nou denkt ik wil even helemaal niks maar dat er toch iets veranderd aan je huid, dan ben je welkom. Een goed gesprek vooraf of achteraf, een kop cappuccino met wat lekkers, advies over een nog betere huid, het zit er allemaal bij. Ook als je denkt ik wil ook zo’n leuke hangkast met planken of een bamboe wand in me slaapkamer en ik wil even spieken ben je ook welkom.

Liefs,

Debra

Beautysalon Moodskin