Welkom

Na bijna 7 jaar in de auto te hebben gezeten voor diverse beautymerken heb ik de snelwegen en alle sluiproutes om files te omzeilen wel gezien. Toen mijn zoontje Dex was geboren en ik nog  zwangerschapsverlof had, heb ik mijn vriend aan de slag gezet om een mooie salon voor mij te bouwen. Ik ben gek op Pinterest en heb met mijn dikke buik op de bank complete moodboards gemaakt om ze vervolgens te presenteren aan mijn vriend. “Zo graag, schat”. Ik moet zeggen, het is gelukt en goed ook. Wat is die vent toch goed met zijn handen. Hij wou er wel graag een behandeling voor terug. Ik heb hem doorverwezen naar mijn online boekingssysteem ;-).

Ook heb ik vier maanden de tijd gehad om voor een merk te kiezen, want er is ontzettend veel op de markt. Het moest en zou een merk worden wat het liefste: 1) niet in Oosterhout zit 2) goddelijk ruikt 3) lekker smeert 4) prijs/kwalitatief sterk is 5) de behandelingen moeten onderscheidend zijn 6) het moet er mooi uitzien en 7) het moet dynamisch zijn. Nogal een waslijst. Maar Comfort Zone voldeed aan alle wensen. Toen ik in Deventer binnenstapte voor een proefbehandeling dacht ik even dat ik compleet van de wereld was. Ik had nog nooit zo’n fijne behandeling gehad. Alles van begin tot eind werd masserend uitgevoerd, de geuren waren heerlijk, niet te overheersend. De werkkleding was mooi, geen standaard wit doktersjasje. De uitstraling van het pand was huiselijk, industrieel, warm precies mijn stijl waarin ik mij gelijk kon vinden. Ik wist al snel dat dit het merk ging worden waar ik mee zou willen werken. Dat Comfort Zone super milieubewust bezig is, recyclebare producten heeft en dat ze tot 99% natuurlijk zijn was een mooie bijkomstigheid want daar willen we uiteraard naartoe.

Sinds kort heb ik ook het merk pH Formula erbij in mijn salon, specifiek voor mensen die een directe glow willen of een huidprobleem hebben zoals pigment, acne, roodheid of een verouderde huid. Een prachtig mooi merk waar je relatief snel resultaat mee bereikt (3-4 behandelingen), maar wel de discipline vereist om ook thuis de juiste verzorging te gaan gebruiken, anders komen we er niet :-). Ik had zelf na mijn tweede zwangerschap melasma overgehouden en ben de thuisverzorging 2 weken gaan gebruiken en heb daarna 1 behandeling ondergaan en ik kan zeggen dat ik al voor 80% van mijn pigment af was! zie de fotos op mijn instagram. 

Waarom zou je een afspraak maken?

Als je graag beleving wilt, stressvermindering en massage's dan is comfortzone de juiste behandeling voor je en als je een flinke verbetering wilt zien dan kun je het beste voor pH formula kiezen!

Liefs,

Debra

Beautysalon Moodskin